نصب فلاشینگ روی دیوار

یبه منظور از بین بردن بروز رطوبت در دیوار، در زمان هایی که مصالح سازه مورد ترک خوردگی واقع می شود، از نصب  فلاشینگ روی دیوار بهره گرفته می شود. فلاشینگ نما قطعه ای است که از فلزات ساخته شده است.

چه بخواهید یک سازه ی جدید را تکمیل کنید و چه بخواهید نمای یک سازه را مورد تعمیر قرار دهید، توصیه ی ما به شما این است که برای سازه ای که از آن استفاده می کنید، ساختار استاندارد و مناسبی را طراحی کنید و بسازید.

استفاده از نصب  فلاشینگ روی دیوار یکی از بهترین راهکار های جلوگیری از بروز رطوبت است. باید در نظر بگیرید که در هر قسمتی که از فلاشینگ نما استفاده شود، ممکن است آب نفوذ کند. بهتر است از مصالح با کیفیت بالا در فلاشینگ نما استفاده کنید.

استفاده از نصب  فلاشینگ روی دیوار حیاط با مصالح ساختمانی بی کیفیت و یا با اجرا و پیاده سازی نا مطلوب، می تواند نمای سازه را در آینده با مشکلات و آسیب هایی مواجه کند.

استفاده از فلاشینگ نما دیوار می تواند علاوه بر زیبایی و جذابیت، دیوار را در برابر شرایط جوی حفاظت کند.

نکات مرتبط با نصب فلاشینگ روی دیوار ساختمان

نصب فلاشینگ روی دیوار

بهتر است در ارتباط با نصب و اجرای فلاشینگ روی دیوار، نکات زیر مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد:

در ابتدای کار لازم است تمام قسمت های نمای ساختمان مورد بررسی قرار بگیرد.

سپس بهتر است بازدید کاملی از درز ها، پنجره ها، سقف ها و دیوار ها به عمل آید.

پس از اجرای این مراحل، در ارتباط با فلاشینگ دیوار، می توان به درک کاملی از کمبود های سازه رسید و در این راستا، اقدامات ضروری را در ارتباط با حفاظت از سازه در برابر شرایط جوی از جمله رطوبت انجام داد.

این که از چه میزان از فلاشینگ نما دیوار مورد استفاده قرار گیرد، به شرایط نمای ساختمان بستگی دارد.

فلاشینگ دیوار در افزایش طول عمر و ماندگاری دیوار نیز تاثیر گذار هستند.

نحوه پیاده سازی و نصب فلاشینگ روی دیوار

قیمت فلاشینگ روی دیوار

پیاده سازی فلاشینگ نما دیوار به صورت زیر انجام می شود:

در ابتدا می توان با استفاده از مصالح ساختمانی مانند سیمان و ماسه یا سنگ، زیر سازی فلاشینگ را با استحکام قابل توجهی انجام داد. شیب خاصی در ایجاد زیر سازی فلاشینگ ایجاد می شود. بهتر است این شیب برای دیوار های حیاط و پشت بام به سمت درون سازه باشد.

در صورتی که در محل استفاده از فلاشینگ ساختمان نما با وزش باد شدیدی همراه باشد، می توان از مصالح خاصی مانند چهارچوب یا قوطی آهنی استفاده کرد.

بهتر است فاصله ی قابل توجهی میان قسمت بیرونی فلاشینگ نما با دیوار وجود داشته باشد. رعایت این فاصله باعث می شود که دیوار از بارش باران یا برف در امان باشد.

در انتهای کار می بایست از روش های گوناگون اتصال نظیر بتونه زدن، رنگ زدن، استفاده از چسب های مختلف یا جوش کاری، قطعه های از هم جدای فلاشینگ نما دیوار را به هم متصل کرد.

فلاشینگ چیست؟

فلاشینگ فلزی روی دیوار

فلاشینگ نوعی خاص از مصالح ساختمانی است که برای کاور کردن و پوشاندن قسمت های خاصی از ساختمان مانند قرنیز پنجره ها ، لبه های دیوار و سقف های شیروانی و… کاربرد فراوان دارد.

فلاشینگ ابزاری جهت پوشاندن سقف شیروانی، قرنیز پنجره و پشت بام است که مانع از ریزش آب بر روی دیوارهای ساختمان می شود.

فلاشینگ نما ابزاری است که اغلب جهت آب بندی نمای ساختمان و پنهان نمودن سازه شیروانی به کار می رود. این ابزار با توجه به اهداف طراح، طرح و پروفیل فلاشینگ و وظیفه و عملکرد آن از انواع مختلفی از ورق های روغنی،سیاه، گالوانیزه و گالوانیزه رنگی در ضخامت های دلخواه قابل تولید است.

فلاشینگ را می توان از انواع ورق های آهنی ، گالوانیزه ، ورق رنگی و یا ورق استیل ساخت.

flusghing معمولا در ضخامت های مختلفی بین 4 دهم میل تا 5 میل و بنا به کاربرد آن تولید می شود.

فلاشینگ ها معمولا طولی بین 2 تا 6 متر داشته و در اکثر موارد بعد از تولید و قبل از نصب باید رنگ شوند.

در زیر تعدادی از فلاشینگ های پرکاربرد را معرفی می نمایم :

نصب فلاشینگ نما

 

فلاشینگ نما

فلاشینگ نما سینه کفتری

فلاشینگ نما هلالی

فلاشینگ نما سه پله

فلاشینگ سقف شیروانی

فلاشینگ آلاچیق

فلاشینگ تراس

فلاشینگ شاه نشین

فلاشینگ ویلا

فلاشینگ لبه دیواری

فلاشینگ در و پنجره

فلاشینگ چهارچوب قاشقی

فلاشینگ فرانسوی پله دار

فلاشینگ چهارچوب سایه دار

فلاشینگ دولبه

فلاشینگ چهارچوب دو پله

فلاشینگ نما

هر نوع پوشش خمکاری شده که برای پوشاندن نقاط مختلف محیط کار استفاده می شود اصطلاحا فلاشینگ یا فلاشینگ نما نامیده می شود.

پس از نصب ساندویچ پانل یا ورق گالوانیزه برای زیبایی هرچه بیشتر و پوشاندن نقاط اتصال سقف و دیوار یا دو دیوار متقاطع یا برای آب بندی نقاط مورد نیاز می بایست از انواع فلاشینگ و نبشی های مناسب برای محل مورد نظر استفاده نمود.

فلاشینگ ها در انواع و اقسام مختلفی طراحی ، تولید یا خمکاری می شوند که به طور معمول هر تولید کننده یا کارفرمایی برای خود، طرح و مقطع خاصی در نظر گرفته و تولید میکند.

فلاشینگ های خمکاری شده از جنس ورق گالوانیزه پیش رنگ شده الکترواستاتیک ،روغنی،استیل،آلومینیوم و یا ورق سیاه می باشد که ضخامت آنها 0.5 میلیمتر تا 5میلی متر می باشد .

انواع فلاشینگ

فلاشینگ نما ساختمان

 

توضیحات: فلاشینگ ها انواع و اقسام بسیاری دارند که تقریا بی شمارند.حتی در مواقع لزوم هر طرح و رنگی قابل سفارش و تولید خواهدبود.

ولی طرح های پر مصرف و کاربردی بسیار مشابه و مشترک میباشند که مدل های مختلف به شرح ذیل میباشند:

فلاشینگ نبشی (به شکل Lمیباشد با زاویه 90 درجه):

این نوع فلاشینگ در دو نوع داخل رنگی یا بیرون رنگی تولید می شود که برای گوشه های کار در محل رسیدن دو دیوار به یکدیگر نصب می شوند .

که یکی برای نمای خارجی و یکی برای نمای داخلی مورد مصرف قرار می گیرد.

همچنین از این نوع فلاشینگ میتوان برای پوشاندن نقاط اتصال سقف به دیوار به صورت افقی از داخل یا از خارج کار استفاده نمود که هم به عایق بندی مناسب و کامل کمک می کند و هم در صورت استفاده از رنگ های مکمل با سقف یا دیوار میتواند ترکیب و زیبایی پروژه را بهبود ببخشد.

در بعضی از فلاشینگ های نبشی شکل یک سانت از لبه های آخر نبشی ها به سمت داخل یا خارج خمکاری شده اند که این کار باعث استحکام و زیبایی نبشی خواهد شد.

رنگ بندی:تمام رنگ ها موجود و قابل تولید هستند.ولی رنگ سفید متداول تر است .

فلاشینگ نبشی به صورت پیش فرض بال های 10*10 سانت و 5*5 سانت دارد ولی برای موارد سفارشی امکان تولید هر سایزی امکان پذیر می باشد.

فلاشینگ یو ( به شکل U میباشد با زوایای خمکاری شده 90 درجه )

این نوع فلاشینگ پر مصرف فلاشینگ برای پوشش دور تا دور حاشیه ساندویچ پانل سقفی است.

به جز قسمت آبریز که از فلاشینگ سه پله استفاده می شود مابقی اتصالات ساندویچ پانل را از فلاشینگ یو شکل استفاده می کنند.

فلاشینگ یو میتواند برای حاشیه ساندویچ پانل دیواری نیز مورد مصرف قرار گیرد و حتی در مواردی که ارتفاع دیوار کوتاه باشد می توان به جای آهن کشی از این نوع فلاشینگ استفاده نمود به صورتی که ضلع داخلی فلاشینگ به سقف یا کف سازه پیچ یا پرچ شود و ساندویچ پانل دیواری در داخل این فلاشینگ قرار گرفته و پرچ شود .این فلاشینگ نگهدارنده ساندویچ پانل خواهد بود.
زوایای این فلاشینگ به صورت 90 درجه خمکاری شده و یک سانت از لبه های دو طرف به صورت یک خم کوچک به سمت داخل خمکاری شده که مهمترین مزیت آن ایجاد استحکام و صاف نگهداشتن لبه های ورق می باشد ،چرا که اگر این خم کوچک وجود نداشته باشد لبه های فلاشینگ به صورت موجی در طول کار حرکت می کند که در نهایت نمای خوبی ندارد.

قیمت فلاشینگ روی دیوار

 

به منظور دریافت مشاوره، آگاهی از لیست قیمت و نصب  فلاشینگ روی دیوار ساختمان با مشاورین و کارشناسان سقف گستران تماس حاصل فرمایید .

راه ارتباطی:

09129265437

باز کردن چت
1
پشتیبانی واتس آپ
سلام به سقف گستران خوش آمدید.شما با مجری وطراح صحبت می کنید چگونه میتونم کمک تون کنم؟